Drift og vedlikehold av WordPress

WordPress er det mest populære publiseringssystemet på internett. Det har gjort det til et yndet mål for hackere, og det har blitt svært viktig å holde WordPress, innstikk og teamer oppdatert til enhver tid.

Senson har jobbet med utvikling, drift og vedlikehold av WordPress nettsteder siden 2006. Vi tilbyr drift og vedlikehold av WordPress. Tjenesten sørger for å holde WordPress og innstikk oppdatert på en sikker plattform hvor vi tar daglig backup av alt innhold i WordPress. Det vil si sider, innlegg, bilder og alt annet du har i WordPress.

WordPress drift og vedlikehold inkluderer:

  • Webhotell på servere med god kapasitet som holdes jevnlig oppdatert med sikkerhetsoppdateringer
  • Daglig backup av filer og database for WordPress
  • Oppdatering av WordPress innstikk
  • Oppdatering av WordPress installasjon
  • Sikkerhetsoppdatering av temaer når dette er nødvendig

Som drift og vedlikeholdskunde hos Senson er det liten risiko for å bli hacket. Skulle det likevel skje, er vi tilgjengelige for å rette opp i problemene, og de daglige backupene gjør at vi enkelt kan tilbakestille nettstedet til slik det var før det ble hacket, og deretter utføre en gjennomgang av nettstedet for å stenge fremtidige angrep.

Har ditt WordPress nettsted blitt hacket?

Vi har lang erfaring med å redde WordPress nettsteder som har blitt hacket. Vi har i tillegg et tett samarbeid med noen av de flinkeste ekspertene på sikring og gjenoppretting av hackede WordPress nettsteder i verden.

Ta kontakt med oss hvis ditt nettsted har blitt hacket, og vi gir deg et tilbud på å løse problemet som har oppstått.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud