Personvernerklæring

Behandlingsansvarlig

Senson AS, org. 912 068 870 MVA ved daglig leder er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Kontaktinformasjon:
Post: Senson AS, Nedre Bjertnes 14, 1482 Nittedal
E-post: post@senson.no

Nettstatistikk

Vi samler inn opplysninger om besøkende på senson.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker for å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker.

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics på vårt nettsted. Informasjon fra dette verktøyet utleveres ikke fra Senson AS til andre aktører. Informasjonen fra Google Analytics blir lagret på Googles servere I USA, og er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Informasjonskapsler/cookies

Senson.no benytter informasjonskapsler (cookies), som er små tekstfiler som lagres på brukerens datamaskin. Vi bruker informasjonskapslene i forbedrings- og markedsføringsøyemed, og ingen av disse informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som person.

De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk, men du kan forandre innstillingene i nettleseren din slik at dette ikke skjer. Det kan imidlertid bety at en del av nettstedene du besøker ikke lenger fungerer som de skal.

Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no)

Søk

Vi lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i søk på nettstedet. Formålet med lagringen er å gjøre sidene våre bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i Google Analytics, og de blir bare lagret i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

Personopplysninger

Når du gjør en henvendelse på våre nettsider lagrer vi opplysningene som du har fylt ut ved henvendelsen. Disse opplysningene brukes til å behandle henvendelsen din. Vi kan også bruke opplysningene til å sende deg informasjon vi anser som nyttig for deg om våre varer og tjenester, med mindre du har reservert deg mot dette. Vi deler ikke disse opplysningene med noen tredjepart. Du kan når som helst reservere deg mot å motta informasjon fra oss.

Personopplysninger til tredjepart

Senson AS selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart. Utenforstående kan bare få innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for produktivNorge. I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten, i tillegg vil produktivNorge alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå.

Rettigheter

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd. produktivNorge har gitt denne informasjonen i denne erklæringen, og vil henvise til den ved eventuelle forespørsler. De som er registrert i en av våre systemer har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger produktivNorge ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert. Krav fra den registrerte skal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager.

Når du bruker senson.no, eller sender inn data til oss aksepterer du at opplysningene dine blir brukt i samsvar med disse retningslinjene.