Casa Eiendom

Utvikling av nye nettsider for eiendomsselskapet Casa Eiendom. Utviklet med WordPress som plattform. Senson håndterer drift og velikehold av publiseringssystemet.

Vi har hatt gleden av å utvikle nettsider for Casa Eiendom. Her er deres beskrivelse av prosessen:

«Etter mange år med nå ”utdatert” hjemmeside på internett, var vi i markedet for bistand til å få laget en, friskere og mer moderne side anno 2010.
Vi søkte litt på internett for å finne et selskap som kunne hjelpe oss med denne oppgaven. Det var utrolig mange å velge blant og det var vanskelig.

Fikk en anbefaling om å bruke Senson via et familiemedlem, som hadde benyttet Senson til å lage ny hjemmeside for sitt selskap. Vi kontaktet Morten Røvik og avtalte et møte for å lufte litt ideer og tanker rundt dette. Raskt etter dette møtet fikk vi tilbudet på hva det ville koste oss totalt. Tilbudet ble akseptert og Senson satte umiddelbart i gang med vår nye hjemmeside.

Underveis kom vi med innspill om farger, ønsket utseende, innhold etc og Senson konstruerte sidene raskt og effektivt. Så snart prototypen var klar, ble vi presentert for resultatet. Vi omsetter eiendommer både i Norge og Spania og det ble laget egen side for både Norge og Spania. Sidene er blitt meget delikate og vi har høstet mye positiv kritikk fra markedet på dette. Begge sider har slideshow med bilder av eiendommer.

Når siden var ferdig, fikk vi god og lett forståelig opplæring i hvordan vi endrer, legger inn ny info etc på våre sider. Senson laget også enkel skriftlig bruksanvisning på dette.

Vi vil få uttrykke at det ferdige resultatet er blitt meget bra og vi vil absolutt kunne anbefale potensielle kunder å benytte Senson til å lage deres hjemmeside.

Med vennlig hilsen
AS CASA EIENDOM

Gunnar M.Henriksen
Eiendomsmegler MNEF/FIABCI/CEO
fagansvarlig»

Kategorier

Kunde

AS Casa Eiendom

Link til prosjekt

Besøk nettsted