Nettbutikken mortenprom.no

På sensommeren i år snublet vi over bildene til Morten Prom på internett. Morten Prom er aktiv på nettjenesten Twitter og vi falt pladask for hans dramatiske naturfotografier. Vi ble så glade i de at vi bestemte oss for å høre om vi kunne kjøpe fotografiene til å få trykket opp til å ha på veggen på kontoret.

mortenprom.no

mortenprom.no

Og når vi fikk se hvor flotte de var på veggen bestemte vi oss for å kontakte Morten for å høre om vi ikke skulle innlede et samarbeid. Og nå foreligger nettbutikken med 10 utvalgte Morten Prom fotos du kan få kjøpt.

For å yte motivene rettferd har vi valgt ut to materialer i høy kvalitet. Meget god fargemetting i bildene og svært lite reflekser i overflaten gjør at fotografiene hopper av lerretet og mot deg. For å øke levetiden til fotografiet kommer alle bildene med UV-film for å beskytte mot støv og sollys.

Bildene kan du få enten som:

De finnes i to størrelser:

  • 50 x 70 cm
  • 100 x 140 cm

Vi har en lanseringsperiode for bildene hvor du kan få 10% på din bestilling ved å bruke “cupon number”: twitterjul i kassen. Dette tilbudet gjelder ut desember 09 og forter du deg skal vi gjøre vårt beste for å få bildene frem før jul!

Se priser og bestill her

Dream on - foto Morten Prom (c)

Kommentarene er lukket